2021 Kış sezonu saç renkleri neler? Sezonun en popüler saç renkleri

0 398

Epidermis Lazer Epilasyon

Her yıl ya da her sezon değişen trend saç renkleri 2021 Sonbahar/Kış aylarında birbirinden farklı renkler ve modellerle karşımıza çıkacak. Bu yıl saçlarda hangi renkleri göreceğiz? Peki doğru saç rengi nasıl belirlenir? Bu haberimizde tüm detayları görebilirsiniz.

Dış görünüşümüzü en çok etkileyen aksesuarlarımızdan biri tabii ki saçlarımız. Saç modelimizi veya saç rengimiz, tüm dış görüntümüzü değiştirebilme gücüne sahip. Durum böyle olunca da, saç dendiğinde biz kadınlar için akan sular durabiliyor. O halde saç modelinize karar vermeden önce yazımızı mutlaka okumalısınız. Bu sezon, en moda saç renkleri sizi bekliyor! 2021 Kış aylarının saç renkleri bu sezon oldukça iddialı renkler yer alıyor. Kış aylarının soğuk ve rüzgarlı geçen günlerinde uzun halleriyle hem sizi ısıtacak hem de birbirinden farklı renk tonlarıyla kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak olan saç renklerini uygulamak için daha fazla gecikmeyin. Her daim genç ve güzel görünmek için saçlarında değişiklikler yaparak modaya uyum sağlayan kadınlar bu sezon farklı renklerle adeta cool bir görünüme kavuşacak.

PARLAK KEHRİBAR

Kahve, karamel ve sarı renklerinin kontrast olarak kullanıldığı parlak kehribar rengi her cilt rengine uyumuyla göz kamaştıracak. Cildinizi genç, saçlarınızı ise kusursuz gösteren bu saç rengi, düz saç modellerine çok yakışacak. Siz de saçlarınızı eskisinden daha havalı ve kusursuz görünmesi için mutlaka bu rengi denemelisiniz.

DOUBLE ESPRESSO

Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi 2018/19 kış aylarında da saç renkleri koyulaşıyor. Kış aylarında bakımı oldukça zor olan açık renkler yerine koyu tonları kendine daha çok yakıştıran kadınlar kahvenin en yoğun ve koyu hali espresso tonlarını tercih edebilir. Dünyaca ünlü model Bella Hadid de koyu saç renk kervavına katıldı.

KREM SARI

Yaz aylarının vazgeçilmez renkleri arasında yer alan krem sarı tonları, şimdi daha yumuşak ve daha parlak haliyle sezonun gözdesi. Olduğunuzdan genç gösterecek bu ton rengi hem gözlerinizi ortaya çıkaracak hem de cildinizi ışıl ışıl gösterecek.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.